Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Τεχνογνωσία

O μεγάλος αριθµός επιτυχημένων έργων ανάθεσης, σε µία ευρεία κλίµακα πελατών, µας παρέχει συσσωρεμένη γνώση και εξειδίκευση στον κλάδο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Καινοτομία

Προσαρμοζόμαστε στις συνεχής μεταβολές της αγοράς, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις & τεχνολογικές καινοτομίες του κλάδου.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες λύσεις στο σύγχρονο επαγγελματία, επιχείρηση, οργανισμό & ιδιώτη. Αξιοπιστία, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα, οι αρχές που διέπουν τις συνεργασίες μας.

Ποικιλία Προϊόντων

Διαθέτουμε γκάµα κορυφαίων προϊόντων, με γνώμονα την αρχή αντιστοίχησης κόστους – ποιότητας (value for money).

Επώνυμοι Συνεργάτες

Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με αναγνωρισμένες πολυεθνικές εταιρείες & Ελληνικές βιομηχανίες κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Άμεση & Ποιοτική εξυπηρέτηση

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας εξασφαλίζοντας ποιοτικές παροχές υπηρεσιών. Έχοντας θεσπίσει λιτές και άμεσες διαδικασίες οργάνωσης, τα στελέχη της εταιρείας µας που αποτελούνται από επαγγελματίες του χώρου, σας προτείνουν  αποδοτικές λύσεις.

Επαρκή Αποθέματα

Εξασφαλίζουμε την άμεση διάθεση στα είδη της επιλογής σας διατηρώντας επαρκή αποθέματα στις ιδιόκτητες αποθήκες μας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Επενδύουμε στην προσωπική επικοινωνία & την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολεί η εταιρεία μας, με τη συμμετοχή του σε σεμινάρια του κλάδου.

πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2015
πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2015

Στη Δεσίκος ενισχύουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε διαθέτοντας πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2015

Διαβάστε την Πολιτική Ποιότητας

Εταιρικό προφίλ
3500 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
12000 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
20 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
180 ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
400 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Επιμένουμε να σκεφτόμαστε πελάτοκεντρικά.

Στη ΔΕΣΙΚΟΣ προτεραιότητα μας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις, που επιτρέπουν στους πελάτες µας να βρίσκονται σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Είμαστε σημαντικοί για τους πελάτες µας, χτίζοντας μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις εμπιστοσύνης. Στόχος & όραμα μας να αναγνωρίζει ο πελάτης µας στην εταιρία και τα στελέχη της, τους ειδικούς στο ηλεκτρολογικό υλικό & φωτισμό, που μπορεί να εμπιστεύεται και να προσδοκά αποτελέσματα.